NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
HADTUDOMÁNYI ÉS HONVÉDTISZTKÉPZŐ KAR

Hallgatói önkormányzatok

Bemutatkozás

 

      Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, Hallgatói Önkormányzat

 

„A felsőoktatási intézményekben a hallgatói érdekek képviseletére - a felsőoktatási intézmény részeként - hallgatói önkormányzat működik.”

A HÖK a hallgatókat képviseli, közülük kerülnek ki tagjai és végig a hallgatóság érdekeit tartják szem előtt. A képviselőket a hallgatóság választja meg, bárki indulhat közülük, és azt választhatják meg, akit leginkább alkalmasnak találnak a feladatra.

A HÖKben kapcsolatot teremtünk a hallgatók és a kar, az egyetem vezetése között. Folyamatos összeköttetésben állunk a zászlóalj vezetésével, a Tanulmányi Osztállyal, az oktatókkal, valamint a különböző egyetemi bizottságokkal.

Több kari bizottságot hoztunk létre a hallgatók érdekeinek képviseletére, így munkánkat még hatékonyabban tudjuk végezni. A sportéletért felelős bizottság arra törekszik, hogy minél sportosabbá tegye az életet a laktanyában, számos sportrendezvényben, bajnokságban van a kezünk, ezek közül kiemelkedik a Military Power Challange, ami minden évben felrázza a hallgatóinkat, és számos programmal biztosít remek lehetőséget a mozgásra, és a versenyre. A rendezvényekért felelős bizottságunk a különböző ünnepségek, események és bulik megszervezésén dolgozik, hogy a szürke hétköznapokat minél színesebbé tegyük, és tisztjelöltjeink ismerkedhessenek, kiereszthessék a gőzt egy Gólyabálon, Integration partyn, vagy egyéb laktanyán kívül, vagy belül megrendezésre kerülő eseményen. Hozzájuk is, és a többi bizottsághoz is nyugodtan lehet kérésekkel, ötletekkel, problémákkal fordulni, szívesen segítenek, és igyekeznek megoldani az esetleges problémákat, hiszen ezért is alakultunk meg.

Hallgatóként és a Ludovika Zászlóalj honvéd tisztjelöltjeiként belelátunk a mindennapi gondjaitokba, együtt élünk, együtt tanulunk veletek, így tudjuk min kell változtatni, mi az amit jobbá kell tenni, és nekünk megvannak hozzá az eszközeink is, tudjuk hogyan vihetjük végbe ezeket, és tudjuk hogyan segíthetjük minél élvezetesebbé, színesebbé tenni a mindennapi életet, hogyan segíthetünk problémáitokon. Így annyit kérünk, hogy segítsétek munkánkat, forduljatok hozzánk bizalommal, és támogassatok minket, hiszen a sikeres munkához szükség van rátok is!