NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
HADTUDOMÁNYI ÉS HONVÉDTISZTKÉPZŐ KAR

Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Köszöntöm a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Katonai Tanfolyamszervező Intézet oldalán!

Visi Tibor ezredes
intézetvezető

Önéletrajz

 

Elérhetőségek:

Cím: Zrínyi Miklós Laktanya és Egyetemi Campus 2. épület 1. emelet 115.

Telefon: (+36)-1-432-9000/29-007

E-mail: visi.tibor@uni-nke.hu

 

A képzésünk, szakmai felkészülésünk nem fejeződik be az alap- (BSc) és a mesterképzéssel (MSc). Nyitottnak kell lennünk az újra, a megváltozott körülmények, technológiák, eljárásrendek megismerésére annak érdekében, hogy a tudásunk ne kopjon, naprakészek legyünk a szakterületünket érintően. Annyi változás, technológiai ugrás, újítás jelenik meg napjainkban, hogy a tanfolyami képzések nélkül ezeket az ismereteket képtelenség lenne követni, autodidakta módon felkészülni az elsajátításukra. Szükség van a tudásrendszerező oktatások indítására.

A tanfolyami képzések rendszere ezt a célt szolgálja. Szakmai tanfolyamok, át- és továbbképzések, céltanfolyamok, ismeretbővítő tréningek garantálják a megújulást, a friss ismeretek megszerzését.

A Katonai Tanfolyamszervező Intézet a Magyar Honvédség számára szervez különböző tanfolyamokat, ezáltal biztosítva a katonák felkészültségét, szakmai ismereteik rendszerbe foglalását, gyakorlati tapasztalataik bővítését. Ez egy zárt rendszer, csak vezényléssel, célirányos beiskolázással lehet a tanfolyamainkat elvégezni.

A képzések programjai a kar tanszékeinek szakembereivel és a Magyar Honvédség szakmai felelős szervezeteivel közösen kerültek kidolgozásra. Frissítésük, felülvizsgálatuk két évente, illetve szükség szerint történik. Ez az alapja a tanfolyamok népszerűségének, a pozitív visszacsatolásoknak és a jelentős számú résztvevő bizalmának.

Fogékonyak vagyunk az új befogadására, várjuk a szakmai szervezetek javaslatát a modern haderőt jellemző haditechnikai eszközök hadrendbe állításához, magas színvonalú üzemeltetéséhez szükséges ismeretek tanfolyami képzés keretén belül történő megnyitásához, elindításához.

Szeretettel fogadjuk a hozzánk érkezőket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a nálunk eltöltött idő a leghasznosabban teljen, a tanulás mellett lehetőséget nyújtson a sportolás, a kikapcsolódás és az ”én idő” eltöltésére és garantálja azt, hogy a tanfolyamokon tanulók a legfelkészültebb szakemberként jelenhessenek meg a katonai szervezeteknél rendszeresített beosztásaikban.

Bízom benne, hogy mielőbb köszönthetjük valamelyik tanfolyamunk hallgatójaként, várjuk megtisztelő jelentkezését.

Munkatársaimmal együtt sikeres és eredményes tanfolyami képzést kívánunk!

 

Visi Tibor ezredes
intézetvezető