NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
HADTUDOMÁNYI ÉS HONVÉDTISZTKÉPZŐ KAR

Military Power Challenge 2018

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Hallgatói Önkormányzatának szervezésében és a Honvéd Zrínyi Sportegyesület (1101 Budapest, Hungária krt. 9-11. IMO épülete; e-mail: Honved_Zrinyi_SE@uni-nke.hu), valamint a Scitec Nutrition támogatásával 2018. június 15-én került megrendezésre egy új keletű, CrossFit elemeket is tartalmazó katonai erőpróba. A rendezvényen a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar tisztjelöltjei, valamint a hivatásos állomány bizonyíthatták kitűnő fizikai erőnlétüket. A nevezőknek az első fordulóban az állóképességüket kellett bizonyítaniuk és minél rövidebb idő alatt végrehajtani a három körből álló feladatsort. Minden körben húzódzkodást, fekvőtámaszt, kettlebell gyakorlatokat és medicinlabda dobást kellett végrehajtani a megadott ismétlésszámok szerint. A második fordulóban a súlyemelő képességüket tették próbára, a férfiak 60 kg-ot, míg a nők 30 kg-t kellett megemeljenek meghatározott időn belül. A versenyen résztvevők értékes rajtcsomagban részesültek, amelyet a Honvéd Zrínyi Sport Egyesület és a Scitec Nutrion támogatásával állítottak össze. A versenyek az alábbi eredménnyel zárultak:

Férfi honvéd tisztjelölt

Helyezés

Név

Évfolyam

  1.  

Móricz Dániel

II.

  1.  

Pap Tamás

II.

  1.  

Dékány Gábor

IV.

Női honvéd tisztjelölt

Helyezés

Név

Évfolyam

  1.  

Huszár Fanni

II.

Férfi honvédtiszt

Helyezés

Név

Rendfokozat

  1.  

Kárászi Olivér

hadnagy

  1.  

Nagy Gergő

hadnagy

A versennyel párhuzamosan a hallgatói önkormányzat, valamint a Honvéd Zrínyi Sportegyesület Kispályás Labdarúgó Szakosztálya baráti hangulatú mérkőzése zajlott, amely igazgatásos döntetlennel (4-4) zárult.

A verseny és az eredményhirdetés között a Honvéd Zrínyi Sportegyesület KYOKUSHINKAI, AIKIDO, SAMBO, BUHURT, valamint KETTLEBELL szakosztályai tartottak bemutatót. A szakosztályvezetők bemutatták a képviselt stílus gyökereit, történetét és kifejezték nyitottságukat az új tagok felvételére (jelentkezés: Honved_Zrinyi_SE@uni-nke.hu).

Az eredményesen szereplő versenyzők értékes ajándékcsomaggal távoztak a versenyről.

Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítésüket végző edzőknek!


Címkék: Főoldali hír 2018