Felsőfokú Vezetőképző Intézet

Tisztelt Látogató!

Köszöntöm Önt a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar

Felsőfokú Vezetőképző Intézet honlapján!

A Felsőfokú Vezetőképző Intézet a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékán közvetlen alárendeltségében működik. Tevékenysége önálló Szervezeti és Működési Rendben meghatározott.

A Központ rendeltetése, hogy a hazai Katonai Felsővezető szakirányú Továbbképzési Szak hallgatói részére biztosítsa a képzés során elsajátítandó ismeretek megszerzéséhez szükséges feltételeket.

A képzés: A legmagasabb szintű nemzeti katonai képzés, amely a kiválasztott katonai vezetőket (hazai és külföldi) felelős stratégiai vezetőkké készíti fel a nemzet érdekében, hogy a világ változásaira nyitott, nagy tapasztalatokkal bíró főtiszteket neveljen, akik mind nemzeti, mind nemzetközi stratégiai környezetben is megállják a helyüket és képesek a legmagasabb parancsnoki és vezérkari beosztások betöltésére.

Tisztelt Látogató!

Ha a honlapunk felkeltette az érdeklődését a katonai felsőoktatás és a honvédtiszti hivatás iránt, bátran böngéssze a Karra vonatkozó információkat és forduljon bizalommal az Önt érdeklő szakterületért felelős tanszékhez.

Köszönöm megtisztelő érdeklődését!

„A hazáért mindhalálig!”