NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
HADTUDOMÁNYI ÉS HONVÉDTISZTKÉPZŐ KAR

Bemutatkozás

„Innen a mondás: Ha ismered az ellenséget és ismered önmagadat, nem kell félned száz csata kimenetelétől sem. Ha ismered magadat, de az ellenséget nem, minden elnyert győzelemhez egy vereséget is el fogsz szenvedni. Ha sem magadat, sem az ellenséget nem ismered, minden csatában alulmaradsz.”

SZUN CE

 

Kedves Látogató!


Köszöntöm a Felderítő Szakcsoport oldalain!

A Felderítő Szakcsoport a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Katonai (HHK) Műveleti Támogató Tanszék (MTT) egyik meghatározó szakcsoportja.
A szakcsoport oktatói és tudományos tevékenységének célja megőrizni mindazt az értéket, amelyet a szakcsoport „ágazatain” a vezetők és az oktatók az elmúlt években felhalmoztak, kivívtak. Szakcsoportunk a NKE Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar teljes vertikumában folytat képzést.
A szakcsoport oldalainak összeállításakor törekedtünk az egyszerű, áttekinthető, ugyanakkor információban gazdag oldalak kialakítására. A linkeket folyamatosan bővítjük, frissítjük, így érdemes azokat később újraböngészni. 
Reméljük, célunkat elérjük és látogatóink számára hasznosak lesznek e lapok böngészésével a monitor előtt eltöltött percei.

Gulyás László őrnagy