Köszöntő

Dr. Berek Tamás ezredes

tanszékvezető egyetemi docens

Tel.: +36-1-432-9000, 29-544 mellék

e-mail: Berek.Tamas@uni-nke.hu

 

 

 

 

Tisztelt Látogató!

Köszöntjük a MŰVELETI TÁMOGATÓ TANSZÉK  oldalain!

Tanszékünk a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Katonai (HHK) Vezetőképző Intézet (KVKI) Műveleti Támogató Tanszék (MTT) a nagy múlttal rendelkező Tüzér Tanszék, Felderítő Tanszék, Műszaki Tanszék és a Térképészeti és Geoinformációs Tanszék összevonásával jött létre 2012. január 1-én, az említett tanszékek jogutódjaként. A szervezeti változásokat követően 2012. július elsejével az ABV védelmi Tanszék, valamint a Légvédelmi és Rakéta Tanszék is a Műveleti Támogató Tanszéken szakcsoportként működik.
A tanszék oktatói és tudományos tevékenységének célja megőrizni mindazt az értéket, amelyet a tanszék szakirányain a vezetők és az oktatók az elmúlt években felhalmoztak, kivívtak. A tanszék a NKE HHK teljes vertikumában folytat képzést.  
A tanszék honlapjának összeállításakor egyszerű, áttekinthető, ugyanakkor információban gazdag oldalak kialakítására törekedtünk. Az oldalakat folyamatosan bővítjük, frissítjük így érdemes azokat később újraböngészni. Reméljük célunkat elértük és virtuális látogatóink számára hasznosak lesznek e honlap böngészésével a monitor előtt eltöltött percei.

DEPARTMENT OF OPERATIONS AND SUPPORT

A HHK KVKI Műveleti Támogató Tanszék felépítése

 

A tanszék rendeltetése


A tanszék rendeltetése - Magyarország nemzeti biztonsági, valamint katonai stratégiáival összhangban  a társadalomtudományok illetve a természettudományok tudományterületeken belül a hadtudományok tudományágakban szakmailag jól felkészített tüzér-, felderítő-, műszaki- tisztek képzése, át- és továbbképzése; részvétel az egyetemi szintű képzésben, a tudományos kutatásban és a doktori képzésben. 
Reméljük, hogy minél előbb hallgatóként, vagy rendezvényeink látogatójaként személyesen is találkozhatunk!
 

Kérem, látogassa meg szakcsoportjaink honlapjait is!

Kellemes böngészést kívánok!

 

Dr. Berek Tamás mk. ezredes